Logo Xmotion

 


Wintersportvakantie Oostenrijk
18+

  Leeftijd: 18 - 35 Jaar  
Groep: 12 Deelnemers
Wanneer: 03-03 t/m12 -03 -2017
Locatie: Oostenrijk - St Michael

Al niet meer weg te denken uit het programma de 18+ winterreis!
Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij zo'n gave Xmotion sneeuwvakantie beleven?
Ga dan met ons mee naar Oostenrijk. Een week lang skien en boarden en gezelligheid in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers en vier begeleiders. Heb je nog nooit geskied of geboard maar wil je het graag leren kijk dan verder bij "Groep en begeleiding" .

 • Omschrijving
 • Details
 • Verblijf
 • Niveau, Begeleiding
 • Informatiebijeenkomst
 • Boekingsinformatie
 • Filmpje 2010 12-18 jr.

Het programma

Op de aankomst dag (dag 2) delen we de kamers in en gaan we onze materialen huren en skipassen kopen. Ook kunnen we al samen de eerste sneeuwpret beleven.      

Indien je ski- of snowboard les hebt geboekt, dan beginnen deze lessen op dag 3. De begeleiders gaan waar mogelijk mee in de lessen en assisteren de skileraren. Meer ervaren skiërs/snowboarders gaan met andere deelnemers en begeleiding vrij skiën en snowboarden. Tussendoor zijn er voldoende rustmomenten.

Bij skiplezier hoort après-ski! Na een actieve wintersportdag is het leuk om nog even te après-skiën en stoere verhalen te vertellen.   Op dag 9 reizen we aan het eind van de dag met een nachtpendelbus terug naar Nederland. De tijd is afhankelijk van jouw op-/uitstapplaats, maar op dag 10 kom je in de (loop van de) ochtend aan op jouw uitstapplaats. Helaas zit deze fijne wintersportvakantie er alweer op!

Skipas en les en materiaal

Bij deze wintersportvakantie is een 7-daagse ski-pas voor het skigebied Katschberg inbegrepen. De Katschberg regio bestaat uit ruim 70 kilometer piste, heeft 16 liften en afdalingen voor zowel de beginnende als de meer ervaren skiër en snowboarder.

Kijk hier of er al een beetje sneeuw ligt op de Katschberg! Indien je zelf ski- of snowboardmateriaal hebt, dan kan je dit vanzelfsprekend meenemen. Heb je geen eigen materiaal, dan huur je ski- of snowboardmateriaal. Mocht je nog weinig ervaring hebben of wil je jouw techniek bijschaven, dan kan je bovendien ski- of snowboardlessen reserveren.

Overzicht optionele kosten

7-daagse skipas, skigebied Katschberg  Inclusief
Huur ski's en stokken, 7 dagen vanaf €   83,70
Huur ski's, stokken en schoenen, 7 dagen vanaf €   92,70
Huur snowboard en bindingen, 7 dagen vanaf €   74,70
Huur snowboard, bindingen en schoenen, 7 dagen     vanaf € 110,70
Ski- of snowboard les, 1 dag (4 uur) vanaf €   55,00
Ski- of snowboard les, 2 dagen (4 uur/dag) vanaf € 110,00
Ski- of snowboard les, 3 dagen (4 uur/dag) vanaf € 155,00
Ski- of snowboard les, 4 dagen (4 uur/dag) vanaf € 170,00
Ski- of snowboard les, 5 dagen (4 uur/dag) vanaf € 180,00


Locatie
We skien in het grote skigebied van Katschberg dat 15 á 20 kinuten verwijderd is. Er rijdt meerdere malen per dag een skibus de Katschberg op. Terugskien naar het hotel behoort tot de mogelijkheden als de sneeuwcondities dat toelaten


Bekijk een interactief pistekaartje op; http://www.katschi.at/pano.html
Meer info over het skigebied op; http://www.katschi.at/
Kijk hier of er al een beetje sneeuw ligt! : http://www.katschi.at/webcam_zeitraffer/gipfel.php

Mee te nemen materiaal
Een lijst met meer nuttige zaken vindt je in de informatie die je toegezonden wordt.

De reis
De eerste dag van deze wintersportvakantie is de vertrekdag. Er zijn diverse opstapplaatsen in Nederland. Je kunt voor een opstapplaats kiezen die dicht bij jouw woonplaats ligt of voor een centrale opstapplaats waar ook een begeleider opstapt. Eind januari zijn de opstapplaatsen bekend en nemen we contact op om dit met je te bespreken.

We reizen met een nachtpendelbus naar Oostenrijk. in Oostenrijk hebben we nog een taxibusje naar de Hohe Tauern.

Reis: A
Vertrek 03-03-2017
Terugkomst 12-03-2017
Beschikbaarheid beschikbaar
Reissom * incl. reisverzekering en calamiteitenfonds € 1528,-
Annuleringsverzekering € 99,63
1 -persoonskamertoeslag niet beschikbaar

Overige Informatie:

Aantal reizigers: Maximaal 12
Aantal begeleiders: Maximaal 3
Reisdocumenten: Geldig paspoort/Eur. Identiteitskaart


Aangezien ook deze vakantie georganiseerd wordt in samenwerking met AutiTravel zijn er een aantal zaken veranderd.

- AutiTravel is onderdeel van Stichting Het Buitenhof en deze stichting is aangesloten bij de onderstaande organisaties. Deze reis valt dan ook onder de voorwaarden van betreffende organisaties:
- De reis valt binnen de de garantieregeling van Stichting Garantiefonds Reisgelden.
- Op deze reis zijn de ANVR consumentenvoorwaarden van toepassing.
- De reis valt onder het keurmerk van de Nederlandse Branchevereniging voor Aangepaste vakanties (NBAV).
- Na ontvangst van de factuur dient een aanbetaling te worden gedaan: 15% van de reissom + evt. annuleringsverzekering. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn ontvangen.
- Cliënten van Autitravel die ook op deze reis kunnen inschrijven hebben als diagnose; Autisme ( hoog niveau) Zij hebben zich voor een autivakantie opgegeven. In geval van ADHD of ADD van cliënten van Stichting Xmotion willen we graag de specifieke uitingen van hun stoornis bespreken om een passende plaatsing voor iedereen in een leuke vakantie te realiseren.

- Reis-bagage en ongevalen verzekering is inbegrepen.
- De reissom is exclusief € 2,50 SGR
- Het inschrijfformulier van Xmotion is aangepast aan dat van AutiTravel

Download hier het Inschrijfformulier.


Locatie
Hotel Stranachwirt in St michael in Lungau
http://www.landgasthof-stranachwirt.at


Adres;
Hotel Stranachwirt
Stranach 128
A-5582 St. Michael im Lungau

Landgasthof Stranachwirt

We verblijven deze wintersportvakantie op halfpension basis in het gezellige hotel Stranachwirt in het plaatsje Sankt Michael in Lungau. De liften van het skigebied Katschberg liggen op 15 minuten rijden van dit hotel. Er rijdt meerdere keren per dag een skibus de Katschberg op. Terugskiën naar het hotel behoort tot de mogelijkheden wanneer de sneeuwcondities dit toelaten.

Hotel Stranachwirt heeft 3 sterren en wordt gerund door Nederlanders. Er is een receptie, tuin met gezellig terras, een restaurant, een bar, een gratis sauna en een berging voor de skimaterialen. In de gehele accommodatie kun je gratis gebruik maken van WiFi. Hotel Stranachwirt heeft 2-, 3-, 4- en meerpersoonskamers. De indeling van de kamers wordt gemaakt zodra de samenstelling van de groep bekend is. Alle slaapkamers hebben centrale verwarming, een bureau, kabeltelevisie en een eigen badkamer met bad of douche en toilet. 

DE MAALTIJDEN
We verblijven deze vakantie op basis van halfpension verzorging in hotel Stranachwirt. Dit betekent dat we hier elke dag van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangendiner genieten. Tussen de middag lunchen we bij goed weer op de piste met een lunchpakket of eten we bij minder weer in een pisterestaurant. 

Maaltijden onderweg
Omdat we nog niet precies weten hoe laat we op dag 1 in Nederland opstappen, dien je voor het avondeten op dag 1 zelf eten mee te nemen of onderweg iets te kopen in een wegrestaurant. Het ontbijt op dag 2, het diner op dag 9 is bij de reissom inbegrepen. 
NIVEAU

Deze vakantie is geschikt voor deelnemers  met autisme  van 18 jaar en ouder, met een hoog niveau. Een deelnemer aan deze vakantie:

 • Woont onder (ambulante) begeleiding of zelfstandig
 • Is zelfstandig, kan zichzelf wassen en aankleden
 • Kan verbaal communiceren

Wat betekent dit functioneringsniveau.

18 jaar en ouder    Hoog niveau     
Woonsituatie
Je woont zelfstandig of met (ambulante) begeleiding    
ADL   Volledig zelfstandig    
 Spraak/taal   Je kunt verbaal communiceren     
 Activiteiten   Je kunt meedenken over het programma en meewerken aan corvee     
 Groep   Je kunt functioneren in een groep en je bent (deels) in staat om 
jezelf te vermaken 
   
 Begeleiding   1 begeleider op 3 of meer deelnemers     

BEGELEIDING

Bij onze vakanties staat het gezamenlijk vakantie vieren voorop, maar met ruime aandacht voor de individuele behoefte. Daarom gaat er  op deze vakantie 1 begeleider mee per 3 deelnemers.

Deze reis kent geen kennismakings/ informatie bijeenkomst.

Een Xmotion/AutiTravel vakantie is een bijzondere vakantie voor bijzondere mensen. Daarom hanteren wij een aantal eigen huisregels.

1. Voorwaarden voor deelname aan een Xmotion/AutiTravel vakantie

1a Deelname

In een aantal gevallen is het noodzakelijk dat de deelnemer toestemming heeft van zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger (ouders of begeleiders). De deelnemer machtigt Xmotion/AutiTravel automatisch om zo nodig informatie in te winnen bij derden (begeleiders, etc.)

1b Uitsluitingen

Indien daar aanleiding toe is behoudt Xmotion/AutiTravel zich het recht voor deelnemers niet te laten vertrekken of vervroegd naar huis te doen afreizen. Redenen kunnen zijn:

  • herhaald voorkomen van niet corrigeerbaar gedrag of psychoses, of onaangepast gedrag waardoor vakantieplezier van andere deelnemers vermindert of verdwijnt;
  • gedrag waardoor contacten met politie en justitie onvermijdelijk zijn;
  • onvolledige informatie op het Aanmeldingsformulier over gezondheid, beperking en medische begeleiding;
  • niet hebben voldaan van de financiële verplichtingen behorend bij de geboekte reis;
  • niet beschikken over de juiste grensdocumenten

Wanneer Xmotion/AutiTravel genoodzaakt is een deelnemer voortijdig naar huis te sturen, is zij ook genoodzaakt extra gemaakte kosten voor vervoer en begeleiding naar huis, aan de deelnemer of zijn wettelijk vertegenwoordiger door te belasten.

1c Herroepingsrecht

Wij attenderen je erop dat je bij boeking een definitieve overeenkomst aangaat. Je hebt na boeking geen herroepingsrecht.

1d Reiskeuze

De deelnemer (of zijn ouders/begeleiders) is verplicht bij de reiskeuze een goede afweging te maken of de reis wel past bij het lichamelijk, verstandelijk en/of psychisch vermogen van de deelnemer. Als daar bij Xmotion/AutiTravel gerede twijfel over bestaat, behoudt zij zich het recht voor om in overleg met de deelnemer en ouders/begeleiders de reiskeuze te wijzigen of de deelnemer niet toe te laten op een reis.

2. Aanmeldingsprocedure

2a Boeking

Een reis kan uitsluitend geboekt worden door het insturen (of invullen op onze website) van het officiële aanmeldingsformulier van Xmotion/AutiTravel. Er kan telefonisch of per mail een voorlopige boeking (optie)gemaakt worden. Pas na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt bekeken of de boeking bevestigd kan worden, afhankelijk van beschikbaarheid en geschiktheid van de reis. Indien aan beide voorwaarden is voldaan, wordt de aanmelding (of optie) omgezet in een definitieve boeking.Let op: Het kan voorkomen dat de coördinator van de vakantie naar aanleiding van de vragenlijst nog vragen heeft over de deelnemer. In dat geval neemt de coördinator contact op met de (ouders/verzorgers van de) deelnemer om een afspraak voor een huisbezoek te maken. Indien de coördinator naar aanleiding van de aanvullende informatie twijfels heeft over de deelname van de desbetreffende deelnemer aan de vakantie, dan wordt dit met AutiTravel en (ouders/verzorgers van) de deelnemer besproken. Gaat Xmotion/AutiTravel naar aanleiding hiervan over tot het annuleren van de vakantie voor de betreffende deelnemer, dan komen de kosten daarvan voor rekening van AutiTravel. Daarnaast zal de deelnemer natuurlijk een bericht met argumentatie voor de annulering door Xmotion/AutiTravel ontvangen. Overigens willen wij u erop wijzen dat dit slechts in enkele uitzonderlijke gevallen voorkomt.

2b Bevestiging en Betaling

Binnen 2 weken na de definitieve boeking ontvangt de deelnemer het volgende:

 • Schriftelijke bevestiging cq. factuur van de reservering
 • Na ontvangst van de factuur dient een aanbetaling te worden gedaan: 15% van de reissom + reserveringskosten + eventuele annuleringsverzekering. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging door AutiTravel te zijn ontvangen;
 • Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken vóór vertrek door AutiTravel ontvangen te zijn.

2c Wet Toelating zorginstelling (WtZi)

Onze vakanties worden mede georganiseerd door AutiTravel, onderdeel van Stichting Het Buitenhof. Deze stichting heeft een WtZi-beschikking: hiermee mogen zij Begeleiding, Persoonlijke Zorg en Kortdurend Verblijf leveren voor de indicaties die zijn afgegeven vanuit WMO of WLZ. Indien je (een deel van de reissom wilt betalen vanuit PGB of ZIN, kijk dan voor meer informatie op de website www.autitravel.nl onder het tabblad “reizigers/ hoe boek je een vakantie”.

2d Reisdocumenten

Voor de vakanties geldt dat een paspoort of Europese identiteitskaart volstaat. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor geldige reisdocumenten.

2e Reisbescheiden

De deelnemer ontvangt via de mail een maand voor vertrek het "laatste vragen formulier”. Hier kan hij/zij de meest actuele informatie op vermelden welke voor een goede begeleiding van belang zijn. Circa 10 dagen voor vertrek ontvangt de deelnemer: reisbescheiden, deelnemerslijst/ aankomst- en vertrektijden(verschilt per reis), pakadvieslijst, verblijfsadressen en telefoonnummers.

3. Verzekeringen

3a Reis-, Bagage- en ongevallenverzekering

In de prijs van de vakanties is deze verzekering inbegrepen.Wij hebben speciale afspraken met Europeesche Verzekeringen gemaakt, die aansluiten op onze bijzondere doelgroep. Wij zijn verzekerd conform pakket “Comfort”. De risicovolle sporten zijn inclusief. Voor meer info: https://www.europeesche.nl/sites/default/files/downloads/014-01_11-14_avw_doorlopende_verzekering_voor_reizen.pdf

3b Annuleringsverzekering

De deelnemer kan bij boeking aangeven of hij een annuleringsverzekering wenst af te sluiten. Het annuleren van een reis kan alleen schriftelijk en ter attentie van Xmotion/AutiTravel. (Een vakantie kan NIET via de coördinator van de betreffende vakantie geannuleerd worden). Na ontvangst van de schriftelijke bevestiging wordt de reis geannuleerd. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn conform de ANVR Consumentenvoorwaaden. Dit betekent dus voor de deelnemers dat er kosten verbonden zijn aan de annulering. 
Per 1 april zijn de ANVR reisvoorwaarden gewijzigd: de ANVR laat het aan de reisorganisator over om aanuleringsvoorwaarden te bepalen. Dat betekent dat wij die voorwaarden letterlijk moeten benoemen:

·         * bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;

·        *  bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom;

·         * bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom;

·        *  bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;

·         * bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;

·        *  bij annulering vanaf de 5de kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;

·         * bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom

4. Reserveringskosten

Wij berekenen per boeking € 20,00 reserveringskosten.

5. Dossier

Xmotion/AutiTravel maakt gebruik van een boekingssysteem waarin wij de contactgegevens van onze deelnemers bijhouden. Tevens houden wij in dit systeem bij welke vakanties een deelnemer geboekt heeft en hoe deze vakanties verlopen zijn. De coördinator van de vakantie koppelt na afloop van de vakantie aan u en Xmotion/AutiTravel terug hoe de vakantie verlopen is. Deze informatie gebruikt Xmotion/AutiTravel om de deelnemer in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn en een goed advies te kunnen geven ten aanzien van onze vakanties. Door bij ons een vakantie te boeken, stemt de deelnemer ermee in dat wij dit dossier bijhouden.

6. Begeleiding

Per vakantie staat aangegeven welke begeleiding een deelnemer kan verwachten. De begeleiding varieert van 1 op 1 à 2 tot 1 begeleider op 3 deelnemers. Afhankelijk van het aantal deelnemers en het niveau van de deelnemers zal het aantal begeleiders bepaald worden.Daarnaast is per vakantie 1 coördinator aanwezig.Voorafgaand aan de vakantie zal de coördinator indien nodig contact met (de thuissituatie van) de deelnemer hebben.De vrijwilligers die de vakanties begeleiden, zijn allen enthousiaste vrijwilligers die vaak door hun opleiding,werk of ervaring in de privésituatie goed bekend zijn met autisme. Daarnaast hanteren wij een uitgebreid selectie- en screeningsbeleid van vrijwilligers.Alle begeleiders dienen een Verklaring Omtrent Gedrag in te leveren. Tevens ontvangen de vrijwilligers verschillende trainingen.

7. Definitieve doorgang

Per reis wordt een minimaal en maximaal aantal deelnemers vermeld. Indien minder deelnemers hebben geboekt dan dat wordt vermeld, behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren en de deelnemers een alternatief aan te bieden. Indien dit het geval is ontvangt de deelnemers hierover uiterlijk 21 dagen voor vertrek bericht.

8. Kwaliteitsbeheer

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om onze reizen tot volle tevredenheid uit te voeren. Indien de deelnemers tijdens de reis een onvolkomenheid constateert,meldt hij zijn klacht direct bij de begeleiding, zodat men tijdig of direct een oplossing kan bieden. Als de klacht door de begeleider niet naar tevredenheid wordt opgelost, verzoeken wij de deelnemers direct contact op te nemen met ons noodnummer. Wij staan 24 uur per dag voor onze deelnemers klaar! Mocht de klacht noch door onze begeleider noch middels ons noodnummer naar wens zijn opgelost, dient de deelnemer samen met de begeleider een officieel klachtenformulier in te vullen, welke binnen één maand na terugkomst van de vakantie ingediend kan worden.Een klacht die niet tijdig wordt ingediend, kan niet in behandeling worden genomen, zie artikel 20, lid 2 van de ANVR_Reisvoorwaarden

Wat je nog meer moet weten

Diëten

Diëten kunnen bij Xmotion/AutiTravel opgegeven worden. Hier zal op de plaats van bestemming zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden.Wij kunnen het dieet echter niet garanderen. Eventuele meerkosten voor het aangevraagde dieet worden aan je doorberekend.

1-persoonskamer

Een deelnemer heeft alleen recht op een 1-persoonskamer indien hij/zij deze boekt en de toeslag hiervoor betaalt. In alle andere gevallen deelt hij/zij een kamer met één of meer reiziger(s).

Twee- of meerpersoonskamer

Het kan voorkomen dat een deelnemer, samen met een medereiziger, slaapt in een lits-jumeaux. Dit is één bed met aparte matrassen en dekens, maar wel in één ombouw.

Reissom

De gepubliceerde reissom is gebaseerd op de prijzen, heffingen en belastingen zoals deze bij de reisorganisator bekend waren ten tijde van publicatie en onder voorbehoud van kennelijke fouten en vergissingen.

INBEGREPEN in de reissom bij alle reizen:

 • Alle overnachtingen en maaltijden 
 • Alle consumpties in de accommodatie ( Tijdens huttentochten consumptie bij de maaltijden en aangegeven eventuele extra consumpties)
 • Vervoer van de opstapplaats naar de bestemming v.v. (in het geval van vakantie naar het buitenland)
 • Kosten voor Reisbegeleiding
 • Excursiegeld voor uitstapjes en activiteiten
 • Reis-, bagage- en ongevallenverzekering“Comfort” van Europeesche Verzekeringen
 • Bijdrage Calamiteitenfonds

NIET INBEGREPEN in de reissom:

 • Persoonlijke uitgaven
 • Extra consumpties en uitstapjes
 • Annuleringsverzekering

Vervoerskosten

De brandstofprijzen zijn de laatste jaren sterk in beweging. De prijzen in deze brochure zijn gebaseerd op de situatie per 15 november 2015. Door de schommeling in deze brandstofprijzen is AutiTravel genoodzaakt enig voorbehoud te maken voor de in deze brochure vermelde prijzen.Indien brandstofprijzen in de loop van 2016 excessief gaan stijgen zien wij ons genoodzaakt het prijsverschil aan je door te belasten conform ANVR Reisvoorwaarden artikel 8.

Wijzigingskosten.

Het kan voorkomen dat je een wijziging wilt aan brengen in je reservering, bijvoorbeeld van opstapplaats, vertrekdatum of naam. In deze gevallen berekenen wij € 27,00 administratiekosten, naast de eventuele kosten die worden berekend conform ANVR-reisvoorwaarden of in rekening worden gebracht door onze leverancier. 

ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, NBAV

Onze vakanties worden mede georganiseerd door AutiTravel, onderdeel van Stichting Het Buitenhof. Stichting Het Buitenhof is aangesloten bij: 
* De Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen; ANVR. Dat betekent dat elke reis die wij hebben georganiseerd met AutiTravel valt onder de ANVR-Reisvoorwaarden. Alle informatie m.b.t. deze voorwaarden kun je lezen op www.anvr.nl of zijn op aanvraag beschikbaar
* Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle vakanties die wij hebben georganiseerd met AutiTravel vallen binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: 
- (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; 
- De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren;
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. 
* Stichting Garantiefonds Reisgelden; SGR. Alle reizen welke gepubliceerd staan in deze brochure vallen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. 
* Nederlandse Branchevereniging voor Aangepaste Vakanties; NBAV. Leden van de NBAV worden getoetst aan de keurmerkcriteria kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

 AutiTravel werkt samen in de organisatie van de kampen met Xmotion. Autitravel regelt de financieele afhandeling met klanten en leveranciers namens Stichting X

PDF Inschrijfformulier Zomer 2016 Xmotion en AutiTravel

AutiTravel is een handelsnaam van Stichting Het Buitenhof en is aangesloten bij een aantal brancheverenigingen en organisaties. Op alle vakanties van AutiTravel zijn de voorwaarden van deze brancheverenigingen en organisaties van toepassing. Klik hiervoor op  Brancheverenigingen en organisaties

 

 

 
Copyright ©2016 Stichting Xmotion